FEEL THE WORLD !

     A călători = A face un drum spre un loc (mai) depărtat; a fi pe drum. Aceasta ar fi o definiție simplistă a verbului “a călători”, așa cum apare în Dex.

Dar ce înseamnă de fapt să călătorești în ziua de azi? Haideți să vedem!

       Zi de zi, suntem prinși cu probleme, ne stresăm să găsim cele mai bune soluții la serviciu și acasă. Nici nu știm cum trece timpul și vine seara, iar înainte de culcare realizăm că nici azi nu am avut timp cu adevarat pentru noi.

       Pentru cei mai mulți dintre noi, cam așa se scurg majoritatea zilelor. Dar ce se întâmplă atunci când ne gândim la o călătorie? Închidem ochii și ne imaginăm că stăm pe o plajă însorită, că tălpile ni se scufundă în cel mai fin nisip, iar în fața noatră se întinde o mare turcoaz perfectă pentru o baie.

    Sau ne imaginăm un peisaj superb de munte, cu copaci încărcați de zăpadă și casuțe cochete și pitorești, imagine parcă desprinsă dintr-o carte de povești.

      Pentru noi, agenția de turism YOUR HOLIDAY,  a călători înseamnă a face toate aceste vise, să devină realitate.

    Indiferent de tipul călătoriei și de scopul acesteia (sejur, circuit, croazieră, city break, business, turism școlar, turism ecumenic), echipa YOUR HOLIDAY va asigura calitate și confort la cele mai înalte standarde.

    YOUR HOLIDAY vă garantează un sejur de poveste și de neuitat, indiferent de bugetul alocat de dvs. vacantei.

      Prin partenerii noștri, cu o vastă experiență în domeniul turismului, vă putem oferi sejururi oriunde pe glob, chiar și în cele mai exotice destinații.

Colaborarea cu partenerii nostri se face pe baza de comision cedat din partea acestora. (pretul pachetelor turistice oferite de noi este acelasi cu cel al partenerilor, insa, in functie de pachetele alese beneficiati de anumite avantaje Your Holiday)

     YOUR HOLIDAY vine în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră și prin vânzarea de bilete de avion, tren și autocar la cele mai convenabile tarife.

       Aveți nevoie de o mașina de închiriat? Nimic mai simplu!!! Contactați-ne și se rezolvă!

    Indiferent de dorințele clienților noștri, noi le stăm la dispoziție și încercăm să le oferim sejurul la care au visat tot restul anului!

     Oricine poate merge oriunde cu YOUR HOLIDAY. Prin agenția noastră aveți posibilitatea să simțiți savoarea oricărui loc din lume.

        Vă așteptăm să vă împlinim visele !!!

 

          Parteneri:


         

 Christian Tour              IRI Travel                     Kusadasi                 Paralela 45   

 

     

Hello Holidays           Laguna Tour              Perfect Tour                   Eximtur      


     

Happy Tour                Mareea                    Meli Tours                 Eurolines 


     

Kartago Tours              Tez Tour                         CFR                   Omnia Turism


     

       Karpaten                  Hotelcon         Transilvania Travel          Romadria     


Gerroma

Pentru o oferta personalizata (analizarea celor mai bune oferte ale turoperatorilor romani si straini) va rugam sa ne contactati si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.